


Tutvustus
Meie Tartumaa maitsete koolituste sari kutsub tutvuma kohalike maitsetega ja toidutarkust omandama! 2025. aastal on Eesti toidupiirkonnaks Tartumaa, mil soovime teile tutvustada meie oma kohalike toidutootjate tooraineid- tooteid, et panna kokku Tartumaa maitsetest tulvil mõnusatest küpsetistest peolaud.
Koolitus toimub LEADER projektitoetuse "Tartumaa toidupiirkonna arendamine" ja Tartumaa toidupiirkonna ürituste raames.
Koolituse sisu:
- Teeme juttu Tartumaa toiduajaloost
- Koolitusel kasutatavate Tartumaalt pärit toiduainete tutvustus
Valmistame järgmisi küpsetisi:
- frititud juustupalle Andre Farmi juustust
- toorjuustu suupisteid isetehtud muretaigna küpsisel, kasutades Andre farmi juustu ja pereettevõtte Tartu Maavili küüslauku
- kukeseene- juustu pärmitaigna kringlit (Andre farmi juust ja Tartumaa metsade kukeseened)
- muretainast juustupulki ja juustucrissineid (Andre farmi juustust)
- lahtist quiche stiilis kalapirukat Linaski OÜ kalaga, mis on püütud Võrtsjärvest
- astelpaju parfee kooki, kus kasutame Seljamaa talu astelpaju
- koolituse lõpus tutvustab oma tooteid Linaski OÜ, kes väärindab kohalikku Võrtsjärve kala ning valmistavad ka erinevaid kalatooteid. Saate tutvuda Tartumaalt pärit kohaliku toidutootjaga, maitsta nende kalatooteid ning soovi korral midagi kaasa osta nende toodetest (võta kaasa sularaha)
Asukoht kaardil
Suhtluskeeled
Korraldaja
- Asutus:
- VOCO Koolitused
- Telefon:
- 7 361 831
- E-post:
- E-post
- Veebileht:
- https://www.koolitused.voco.ee